VI HJÄLPER DIG ATT HITTA RÄTT

Som kandidat hos Adjoin får du ta del av en nära och långsiktig relation till marknaden i Västsverige. Vi uppdaterar och utvecklar vår kandidatbas kontinuerligt och håller oss àjour med marknaden.

SOM MAN FRÅGAR FÅR MAN SVAR
För oss är det naturligt att vara specialiserade. Vi har själva varit aktiva i branschen och förstår vad som krävs för varje position. Vi är övertygade om att nyckeln till att hitta en bra arbetsplats för våra kandidater är en djup förståelse för hur branschen fungerar.

JAG VILL REGISTRERA MIN CV
Vill du finnas med i vår kandidatbas mailar du CV och ett personligt brev samt eventuella arbetsprover till ann[at]adjoin.se. Vi bekräftar via e-post att vi har tagit emot din information.

All information behandlas konfidentiellt. Vi lämnar inte ut några uppgifter om dig till våra uppdragsgivare utan att du har varit på intervju och gett ditt godkännande.

VAD HÄNDER NU?
Vid varje nytt uppdrag söker vi kandidater i vårt kontaktnät/databas. Om dina önskemål och kvalifikationer stämmer med profilen för ett uppdrag kallar vi dig till intervju.
Som kandidat kan du bara vara aktuell i en rekryteringsprocess åt gången.

Vi försöker i mån av tid att träffa samtliga kandidater för en allmän intervju. Vi intervjuar löpande kandidater som matchar aktuella rekryteringsuppdrag, därför kan det ibland dröja innan vi kontaktar dig.